Despre noi

După 30 de ani de tranziție, societatea românească pare că a ajuns la fundul sacului, din toate punctele de vedere. Degringoladă și diletantism, acestea sunt cele două cuvinte care descriu cel mai bine România din punct de vedere economic și social.
Noi, cei care am pus la punct această platformă online, Politica Dezastrului, ne dorim ca de-acum încolo publicul să aibă acces la informație de bună calitate, la analize pertinente care să sugereze soluțiile cele mai bune pe care le putem lua personal și organizațional. La urma urmei, și mass-media are nevoie de o restructurare din temelii a modului de lucru, a modului în care livrează publicului INFORMAȚIA. Fără aceasta nu ne putem proteja, nu ne putem ajuta și nu putem schimba societatea în care trăim.
Site-ul Politica Dezastrului îți va arăta permanent ce este greșit, de ce trebuie să ne ferim, dar și interesele de grup care contravin intereselor societății românești. Singura politică pe care o va face „Politica Dezastrului” este legată de interesul cititorului. Și, în viitorul apropiat, al telespectatorului.